2011. március 2., szerda

Toyota Prius (Majorette)

A Prius gyűjteményem harmadik tagja egy Majorette Prius. A Matchbox és a Tomica után kimondottan nagy a mérete ami nem rossz. Az autó az MB és a Tomica között helyezkedik el a kidolgozottsági rangsorban mert nem olyan jó mint a Tomica de az MB verziójánál jobbat mutat.
Az autón elég sok részlet megtalálható. Például elöl és hátul is rendes Toyota jel van de sajnos a Prius felirat meg a többi logó hiányzik róla. Az első fényszórói festettek. Szerencsére elég jók lettek nem olyan gyér mint a Matchbox autóján. A hátsón nincs semmi pingálás. Kívülről még egy nagyon jó extra található az autón és az nem más mint a kipufogója! Nagyon profin van megcsinálva mert rendes cső hatású. Az autó futása nagyon jó mert van rugózása a kerekeknek ezáltal nem is hangos. Sam. Joe korábban már írt az autóról és feltűnt az írásában hogy hiányolja az autó belsejét. Az ablakok valóban jó sötétek de nem átlátszatlanok sőt még belseje is van az autónak! Nem is akármilyen mert elég részletesre sikerült. Megvannak benne a bajuszkapcsolók és a kormány is olyan mint az igazié!

 Szép a színe
 Sajnos van pár festési hiba
 Ez a kipuff szerintem nagyon jó lett!
 Nem túl szép közelről de egyébként jó
 Jól kivehető különbségek
 Mindegyik elég jó kisautó
És a beltér!

2 megjegyzés:

porsche írta...

Már nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy legközelebb haza viszek egy ilyet is az MB mellé, főleg most, hogy láttam a belterét is. Nem is értem miért kellett fekete szélvédő...

AndrewBoy írta...

Az igaz, hogy kevésbé látszik a belseje, de szerintem így nagyon jól néz ki. Meg a kölyköknek úgyis mind1 :D