2008. szeptember 12., péntek

Chevrolet Camaro (1969)

A pakk következő darabja ez a Camaro. Én speciel még sose láttam és nem is tudtam hogy gyárt ilyet a Matchbox ezért nagyban segítette megnyitni a barátnőm pénztárcáját. A legendás Camaro rengeteg szériájából ez is nagyon tetszik bár nekem az abszolút kedvencem az IROC Z. Ennek a legendás kisautónak a kidolgozottsága elég változó. Elsőre a súlya ami feltűnő mert kicsit nehezebb mint az átlag Matchbox-ok. Ennek köszönhetően elég jól tud gurulni csak kicsit hangosan de ami zavaróbb az az hogy picit dülöngél menet közben köszönhetően a gatya tengelynek. Ami első ránézésre feltűnik az tuti kis csík az autó tetején. Kinézetre tényleg nagyon jó bár a spoilernél kicsit hullámos de ez nem is lenne zavaró ha nem lenne érdes a tapintása sőt még látszatra is ha jobban megnézzük kicsit pöttyös. Ezt szerencsére feledteti az autó elején látható kicsi Camaro felirat. Makrózva gázul néz ki de szabad szemmel elég jó. És ha már elértük az autó elejét akkor megemlíteném a lámpákat amik szép szürkére vannak pingálva és nagyon jól is néznek ki. Az autó külsejéről még annyit hogy bár megint nem fényképeztem le de az alváz az fantasztikusan jól kidolgozott. Az autó belseje viszont szerintem hibátlan. Nagyon szépen textúrázottak az ülések és aránylag a műszerfal is de ami a legjobb az a kormány. Iszonyat jól néz ki és nem sorjás egyáltalán. Még részletesnek is lehet mondani. Szóval ha az autócska Low Rider hajlamait nem nézzük akkor korrekt nagyon. Ja egyébként az USA-ban elég durván szokták tuningolni őket.

Látványos az eleje

Camaro felirat

Érdekes a hátsó lámpa

Modernizáció

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű ez a Camaro, csak érdekes, hogy hátul is van fekete csík minta. Sztem úgy kellett volna, h csak elől van minta, vagy az egész kocsin (motorháztető, tető, csomitető). De annak ellenére vennék egyet magamnak, ha találnák :)

AndrewBoy írta...

Ennek csak a tetején nincs csík de ha jól emléxem a gyárinak se volt a tetején! De azért így se rossz ;)

Névtelen írta...

Az egyik képet kölcsönadod az oldalamra?

AndrewBoy írta...

Helló!! Ok vigyed ments le és mehet!! Ja és néztem az oldalad és láttam h belinkeltél mindenkit aki számít tehát az oldalad linkjét én is beteszem! Naaagggyon jó a bogaras csomagod az USAból