2012. március 9., péntek

Suzuki Swift (Rietze)

Ezt az 1/43-as Swiftet a kedvenc árverős oldalunkról szereztem be, potom összegért. Az eladó nagyon korrekt volt. A termékleírásban a kedvenc részem az volt, hogy "ismeretlen gyártó". Hát annyira azért nem ismeretlen, csak szokatlan tőlük az 1/43 méretarány. Az autó sajnos nem hibátlan. Minkét tükre hiányzik, és a tetején az antenna is törött. A talpa megvan, szép Suzuki Swift felirattal, de sajnos a plexi nincs meg.
Maga az autó viszont a hibái ellenére is nagyon szép. Minden részlet megvan a karosszérián ami az igazin is. Összes Suzuki embléma, meg a feliratok is megvannak. A részletek is jók, vagy ki vannak festve, vagy matricázottak. Az oldalsó indexek, az ablaktörlő spricnije, és a kis ködlámpák elöl festettek. Ami matricával lett megoldva, az a hátsó ködfényzáró, és a hátsó rendszám. Az első rendszám inkább festettnek néz ki. Mind a négy lámpája külön elem, és a cirádák is hajaznak az igaziéra. Mindhárom ablaktörlő is külön darabok, nagyon szépen illeszkednek mindenhol. Az autó felnijein normál mintás gumi van, és a felnik is nagyon szépek. A csavarok nincsenek túlzottan kidolgozva, de legalább megvannak a Suzuki jelek!
A belsejét sajnos nem tudtam lefotózni, pedig érdemes látni! Annyira szép, részletes, hogy nagyon! A középkonzolon ki vannak pingálva a kapcsolók szürkével, sőt még a váltógomb is! A kormány betétei is szürkítettek, és középen van egy nagy Suzuki jel is. Az ülések mintázata is kiváló, és az ajtóborítások is nagyon részletesek lettek. A hátsó fejtámlák külön darabok, ilyet még nem láttam. 
Nagyon örülök, hogy az új ár töredékéért sikerült megvenni, a törött tükör, és antenna ellenére is! Így már nagyon szép lett a Suzuki gyűjtemény!  

*A Saico gyártmányú 5 ajtóshoz képest sokkal szebb, arányosabb az egész autó. Később lesznek összehasonlító képek is! 

 Részletes kidolgozású autó
 Kicsit kilóg a szürke kipuff
 Az alja is szép, részletes
 A Tomica kicsikkel
 Nagyon jók :)
 Fékjei nincsenek, de nem is feltűnő a hiány
 A ködfényzáró szinte világít
Szépek a rácsok, a lámpa jó lett

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szeretem a suzukikat, mind 1/1-ben, mind kis méretben. Szép kis gyűjtemény, gratulálok.