2010. augusztus 24., kedd

Lancia Delta S4 (Burago)

A nyíregyházi autók harmadik és egyben utolsó darabja ez a szinte tökéletes állapotú 1/43-as Lancia Delta. Ez már kemény 500 Ft-ba fájt. Volt még pár Burago ilyen szép állapotban de azokból nem hoztam. Már bánom mert volt egy régi 5-ös BMW is ami azért elég jó fogás lett volna.
Szóval ebből az autóból már volt korábban egy Martinis verzió is. Mindkét autó Olasz gyártmány. Külsejük szép de a régi Buragok nyűgje őket sem kerüli. A matricák néhol kicsit feljöttek és retkesek lettek. Szerencsére nem vészes de a tetőn levő légbeömlőt átívelő matrica mindkét autón látványosan poros érthető okokból. Kívül belül hozza Burago minőséget. Semmi extra de azért szép. Érdekesség a belsejében hogy egyik autónak sincs kormánya. Szépen gurulnak egyébként mindketten pedig nem mai darabok már. Az igazi különlegességük az alvázban rejlik mivel különböznek egymástól. Gondolom a fekete lehet az újabb széria mert textúrás az alja és a Delta felirat helyett Delta jel van. Nagyon tuti autók!

Penge autó a valóságban is

Jó nagy a légbeömlóje

Van Martini edition is

Fehér - Fekete

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem 1/43-ban a fehér Martinis van meg, 1/24-ben pedig egy piros Martinis darabom van. Nekem van egy ötös BMW-m, dobozzal együtt, de már az újabb kerékkel. Még anyuméktól kaptam a gyűjteményembe, több más Bburago-val együtt.

AndrewBoy írta...

Az penge lehet, főleg a nagy Lancia! Nekem egyébként a régi Saab 900 Turbom a kedvenc darabom.

Zsizso írta...

Jól néznek ki. Nekem a piros Martinis 1/43-ban van meg.

Tommi írta...

A fehér az újabb. Pont amiatt, amit leírtál, hogy a feketének kidolgozottabb az alja. A 90-es évek közepétől folyamatosan egyszerűsítették az 1:43-mas Bburagokat.
A fekete amúgy egy nem gyári versenyző autóját mintázza meg. Fabrizio Tabaton nyert vele 1986-ban Rali Európa-bajnokságot.

Saab 900 meg kell nekem is!!!