2010. február 26., péntek

Tegnap - Ma: Újdonságaim

Megint jött néhány új autó. A Lada 2102 és az Opel Corsa eBay-es szerzemény.
A Ladát 3000-ért vettem és sokkal többet ér ennél szerintem. Az alja fémszínű ami aránylag ritka és nagyon jól néz ki. Bővebben nem beszélnék róla még mert majd a többiekkel együtt szeretém bemutatni.
A Corsáról sem írnék túl sokat mert már korábban volt róla szó. Ez annyiban különbözik hogy egy limitált EU-s széria darabja és abból is a ritkábbik. Ez a kerék elméletileg az "F" Astráról való és az az érdekessége hogy az alap gumikerékkel szemben ez műanyag. Ilyen még régebben az "A" Corsán volt.
Az MB autók nem akkora extrák mert nem kimondottan újak. Eddig még nem volt alkalmam Lotusokat venni úgyhogy most az akció végett meglettek. Elég jól jártam mert a simák (szürke Evora és kék Europa) a szokásos 500 volt de a Best of British Evora 540 volt!! Sajnos csak azért nem vettem még az egész BoB sorozatot mert már van belőle pár de a legnagyobb gond az volt hogy nem volt elég zseton nálam. Az autók nagyon szépek szerintem. A BoB és a sima Evora közt érdekes megfigyelni hogy mennyi részlet le van spórolva a szürkéről. Az Europa is nagyon jó lett szerintem. A régi Superfast nekem annyira nem üt be. Ez viszont telitalálat lett! Örülök nekik
A mai nap legnagyobb durranása a HW Scirocco volt! Ez az egy volt belőle és azonnal lecsaptam rá! Naaagyon szép lett szerintem. Van benne bukókeret meg 2 ülés. Penge diffúzor van a hátulján is. Egyetlen baja hogy elöl a VW jel nincs középen de annyira nem izgat. Imádom ezt az autót. Párat már láttam élőben is és garantálom nektek hogy a hatás 100%-os! Hihetetlen kemény autó! Közelebbi képeket majd ha érdekel Titeket is közlök.




Jó kis cuccok!

3 megjegyzés:

RÁJEN írta...

Érdeklődve várom a Ladás írást!

AndrewBoy írta...

Ok meglesz! Előtte még lesz egy kiegészítő post a Corsákhoz, utána meg benyomom a Ladákat! Jön még két Ladás csomag, úgyhogy azokat még kivárom, utána meg jöhet a party time!! ;)

Tommi írta...

A LADA KELL!