2010. január 27., szerda

Opel Omega Caravan & Opel Astra Caravan (Siku)

Az egyik új eBay csomagban jött ez a két autó. Nevetségesen olcsó 1 font/autó áron vettem őket és a posta sem volt valami egetverő. Ez a két régebbi Siku bontatlan dobozban vészelte át az eltelt éveket és így nagyon szépen megmaradtak. Kivenni én sem fogom őket úgyhogy most bajban vagyok mert nem tudom már hova tenni őket a vitrinben. A kidolgozásuk nem rossz. Mindenük megvan bár azért sajnálom hogy hátul nincsenek típusjelzések. A festésük is jól néz ki nagyon. Az Omega színe szépen metálozik a napon az Astráé pedig nem mert az sima. Nemtudom ki hogy van vele de nekem tetszik ez a szín. Főleg ugyebár a B Corsán... Mindkettőjüknek nyílik a hátuljuk de sajna a zsanérok elég nagyok. A két autóhoz jár egy-egy jelzőtábla is. Egyetlen problámám velük az hogy ugyanolyan a kerekük ami nekem speciel nem igazán tetszik. Az Astra Caravannak az az érdekessége hogy az alján a műszaki adatokból egyértelműen lejön hogy a C14NZ motorkódú 1.4i motor van benne ami azért fless mert a mi Corsánkban is pont az van! Ja az Omega meg 2.0 amit azért nem értek mert azért mégis csak jobban mutatott volna az a V6-os. Ja és szerintem sokkal sokkal többet érnek mint amennyiért vettem őket...

Omega Caravan 2.0 hatalmas zsanérral
Itt rádiózhatunk
Astra Caravan 1.4i
Nekem nagyon tetszik az eleje

Behajtani tilos

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szép mind a kettő, nekem tetszenek.

AndrewBoy írta...

Köszi! :)

Unknown írta...

Nekemis tetszenek!! Hol lehet ilyen Opel Astra Caravan kisautót beszerezni? Már régóta keresek de mindenhol csek ezeket az amerikai sport kocsikat árulják... Tudnál nekem segíteni? Meg hogy körülbelül milyen árban vannak?
Előreis köszi

AndrewBoy írta...

Helló!
Ezeket az autókat legkönnyebben eBay-en tudod megszerezni, mert ott mindig felbukkan pár darab! Vannak ennél nagyobbak is (1/43) méretarányban! Az áruk nagyon változó, mert pár ezertől akár tízezerig is elmehet az ára, ezért résen kell lenni velük.

Unknown írta...

Nagyon szépen köszi!! Megpróbálom akkor eBay-en! Remélem sikerül (:
További szép napot!! (:

AndrewBoy írta...

Nagyon szívesen! Ha kell segítek bármikor!