2009. december 21., hétfő

'67 Shelby GT 500 & Mustang (HW & T-Hunt$)

Tegnap megint voltunk a Teszkóban. Végre kirakták az új HW autókat. Sajnos akkor adag autót hánytak a turkálóba hogy alig lehetett válogatni. Ez lett az eredménye. Megint lett egy T-Hunt$ autóm ráadásul egy Mustang amit már korábban is akartam de sajna mindnek elég rossz volt a minősége. Ez az autó sem kivétel. Ha nem lenne gumis a kereke akkor nem vettem volna meg. Sajnos számomra nagy hibák vannak rajta. Számszerint kettő. Az első az hogy autó belsejének a rögzítése a csomagtartónál nagyon csúnya. Belülről raktam volna valami kis patentot. A másik hiba az hogy a szélvédő egyszerűen szánalmas. Az összes eddigi kabrió Mustangon ilyen volt. Előre dől. Gusztustalan ronda szerintem és nem hiszem el hogy ennyi gyártási idő alatt (1983 van az alján) nem lehetett megoldani hogy jó legyen. Az autó többi része egyébként rendben van. Nyílik a motorház is és penge kis motor van alatta. A lámpái elöl és hátul is ki vannak festve. Ebből az autóból van rendes keménytetős is és szerencsére nekem is van belőle egy. Szóval műanyag kerékkel nem hinném hogy megvettem volna de így még belefér. Ja és gyűjtöm a Mustangokat szóval ez jól jött meg eleve T-Hunt$. Nem lehet ott hagyni.
A másik vásár is egy szép Mustang volt. Ez az autó egyszerűen tökéletes. Gyönyörű szépen csillog a fényben. A kidolgozása is nagyon szép. A kipuff meg a lámpák meg minden tökéletes. Nagyon tetszik ez az autó. Szerencsére ki tudtam választani egy olyat aminek szép a felirat az oldalán szóval ezt még nem nyitottam ki de elég nehezen tűröm! Amúgy a kereke a legjobb. Ez tökéletes választás volt erre az autóra! Ja és ami a legjobb az hogy ez a 2010-es széria első darabja!!! Vegyétek - Vigyétek




Szép a színe és az ablaktól eltekinte korrekt


Egyszerűen tökéletes. Imádom

7 megjegyzés:

AndrewBoy írta...

Ja és Update hogy a kéknek faja a Mustang alakú blisztere!!

Andrew0807 írta...

Ezek szerint nem vagy szerencsé a kabriókkal.Nekem megvan a 90.es verzió annak tökéletes.Van egy 2007-es is annak is szép.Semmi hiba.Valmint van két $-huntom is azok is jók.Ha gondolod küldök róluk képet.Egyébként nekem a legagyobb részét egy témában a mustangok és a Vw-k töltik ki.

AndrewBoy írta...

Hát hallod akkor nincs szerencsém! Küldhetsz képeket nyugodtan mert érdekelnek! Amúgy engem is atomra érdekelnek a Bogarak :D Meg a Mustagok is :D

Andrew0807 írta...

Küldök linket:
http://picasaweb.google.com/andris0807/Matchbox#

Egyszerűbb így.

AndrewBoy írta...

Hallod beroslálok! Tényleg jók az ablakok... Nemtom nekem miért nem jön össze! :D Amúgy nagyon tuti a gyűjteményed, tetszik!! Főleg a sárga Speedster, a Supervan, a kétszínű Trabi, a VW-k meg úgy ahogy vannak ;)

Andrew0807 írta...

A kétszinű trabi házi festésű:)

AndrewBoy írta...

Jee!! Akkor kiváló ;)