2009. december 5., szombat

A mai kiváló termés

Ma Édesanyám elküldött a Tesco-ba vásárolni. Ilyenkor temészetesen az ember megnézi a játékokat hogy valami jó is legyen. Szóval elmentem dúrkálni. Matchbox téren semmi újdonság nem volt. Átmentem a Hot Wheels autókhoz. Ott volt újdonság. Megvan végre a Pro Stock Firebird és találtam egy szép sárga Pop-Off Minit is. Ezen felül kettő ismétlem KETTŐ gumikerekű T-Hunt$ Bone Shaker. Szóval összesen van már 4 darab dolcsis T-Hunt autóm ami azért elég jó arány. De hogy egyszerre kettő legyen... Háááát... Ok ezektől függetlenül még voltam a Lidl-ben is ahol most potom 4000 Ft-ért 1:6-hoz méretű motorok vannak. Mivel köztudottan Hondás vagyok vettem is gyorsan egy 929-es FireBlade-et. A hosszúsága 35 centi és a magassága 20 centi. A Lidl-ben meg 1600-ért van a HW 5-ös pakk. Na bele is vetettem magam és a VW-set elhoztam mert a kettes Golf egyszerűen kihagyhatatlan volt. A többi se rossz egyébként a Dune Buggy helyett tudtam volna pengébb Bogarat... Szóval ma is rávertem egy adag pénzre de ezek szépségekért nekem 100%-osan megérte.

T-Hunt$... No komment.

Tüzes pengék. Jó méretes az 1:6

7 megjegyzés:

Andrew0807 írta...

Én a héten szereztem be a 8-ik szupert.Össz. 16 th-nál tartok.

A mini is megvan imádom.Utólag is Boldog Névnapot!

AndrewBoy írta...

Hehe nem rossz! Egyébként köszi szépen, Neked is!!

Andrew0807 írta...

Köszi:D

Névtelen írta...

Én is hagy kívánjak nektek így utólag boldog névnapot! Az a Volkswagen-es pakk de gyönyörű :-)

AndrewBoy írta...

Köszi szépen! Mindkettőre!

RÁJEN írta...

Én is bódog névnapot kívánok, így utólag.
A VW.pakkból én külön vettem meg a kettes Golfot, a többi annyira nem csigázott fel, de meg kell valljam, szépek így együtt.
(Basszsu, a T-HuntS Bone Shaker már lassan minden sarkon feltűnik, soha a büdös életbe' nem fogok tudni megszabadulni tőle.)

AndrewBoy írta...

Köszi! :) Hát figy ha most nem majd akkor jövőre eladod! ;) Ja egyébként én is a kettes Golf miatt vettem meg. A narancs RSi pl. már szerintem majd' féléve megvan külön bliszteresben. A kettes feletti Bug az egyetlen ami még nincs meg de az nem is tetszik annyira.