2009. március 7., szombat

Előzetes & Hírek - Új autók

A mai alkalommal voltunk pár helyen a családdal és vettem néhány autót úgy hogy eredetileg tervbe se volt véve de azt hiszem elég jól jártam. Mindegyik autóról lesz szó a szavazásos téma után. Érdekességképp megjegyezném hogy ezek az új autók mind rendelkeznek az aljukba ütött számmal. Végre van egy új Transit-om is szóval az öröm maximális. Érdemes megnézni a piros Mini Van kerekeit. Direkt ezt választottam! Megérte!! Ja egyébként mindkét kerék verzióból volt de úgy gondoltam hogy ez mégis a ritkábbik változat... Ja és láttam piros Honda Civic-et de még nem vettem meg. Ja és jönnek az új szériák ezerrel mert volt Motorhome is meg nagyon tuti zöld Smart is! Ja és ezeken kívül láttam még City Bus-t is meg az új Fire engine-t sőt kék Jaguar E-Type is volt. Szépek és látványosak.

Az újdonságok

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mázlista!Helyileg hol sikerült rájuk bukkanni?Köszi!

AndrewBoy írta...

Kora Szeged

Andrew0807 írta...

Ez a minivan állat.Nem lehet hogy csak véletlenül ilyen a kereke?

AndrewBoy írta...

Valószínűleg véletlen. Kizárt hogy direktbe gyártanak ilyet

Ikarus 256 írta...

A Minit ki ne bontsd! Nagyon király! :-D

AndrewBoy írta...

A Minit és a Transitot tuti nem nyitom ki a többi meg függőben van. A Dömper, a Taxi és a Bogár meg a bnőmé szóval az meg ő rajta áll :D

Névtelen írta...

Még nem tudom a sorsukat, de a végén minden kiderül ;) Majd felesben :D :P

Névtelen írta...

Akkor még egyszer :)
Még függőben van a dobozok sorsa, nem döntöttem el, nem sietjük el ;) de engem ismerve nem marad sok NRFB, nem úgy mint másoknál :)

AndrewBoy írta...

Ok Babám!! Fless lessz ;)

Névtelen írta...

Húúú már gurígatni akarom :D Siessél :D