2008. szeptember 11., csütörtök

Az elkövetkezendőkben: 5-ös pakk

Ezt az 5-ös pakkot mutatom majd be nektek! Az adott autóhoz majd hozzácsapom még a festésben különböző társakat is úgyhogy képek lesznek rendesen. Érdekesség képpen megemlíteném a doboz bal oldalán található Chevy Van képet mert az a grafika teljesen egyezik azokkal amiket általában az eredetire hajazó papírdobozon szoktunk látni. Remélem lesz belőle olyan is. Ja és a Mini + T1 kerekei sem megszokottak!! Sose láttam még ilyeneket!

Vannak érdekességek

6 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

A Chevy Van rajz a Best of International 04-dobozáról van "reciclálva".

AndrewBoy írta...

Jaja miután ezt írtam azután néztem meg a többiek oldalát és akkor láttam meg! :D Úgy érzem tehetem félre azt a sok sok pénzt jaaaaajjjj de vááárom

Névtelen írta...

Honnan van ez??? Nekem is kell egy ilyen pakk!

más: Guisval-okat mikor mutatsz be?

Névtelen írta...

Imádom ezeket az autókat :) És milyen jól kidolgozottak :)

AndrewBoy írta...

Szasztok! Én a Corában találtam ezt az 5ös pakkot és még 2-3 újfajta volt ezen kívül. Ott láttam még LILA Chevy Pickup-ot de nem vettem meg. Gusivalból egyébként nincs sok autóm de ha befejeztem az 5ös pakkot akkor benyomom őket ok? Ja és ünnepélyesen megígérem hogy sokkal sűrűbben fogok írni mint az utóbbi időben :)

Unknown írta...

Szép gyűjtemény! Nekem is megvan a narancssárga 2008as, meg gyerekkoromból egy, 1981es Bigfoot változat. Teljesen elkopott az eredeti festés - az idő vasfoga - így újra kellett festeni.