2010. június 27., vasárnap

Porsche 914 - Skidster (MB)

Egy hete vásároltam ezt a két autót. A Porschéról tudtam hogy lesz de a Skidsterre egyáltalán nem emlékeztem szóval jó nagy meglepetés volt!
Először a Porsche. A 914-es Porsche érdekessége az hogy ezt az autót a VW-vel közösen fejlesztették illetve árulták. Ezért VW-Porsche 914 néven is fut. A technikai részletekbe nem mennék bele bár szeretem az egyik kedvenc márkám a Porsche. Szóval az MB verziója szerintem nagyon szép lett. A teteje és az első + hátsó szélvédő műanyagból van. Szép sötétített is ami nagyon jól megy ehhez a zöld színhez. Az ablak érdekessége hogy annyira sötétített hogy azon keresztül simán lehet nézni az izzószálat! Szerencsére nagyon jól illesztett ez az elem mert nem recseg és nem mozog. Érdekes infó még hogy a hátsó ablak mögötti szellőzőn nincs Porsche felirat. Meg úgy egyáltan nincs Porsche vagy VW jel csak a hátulján van egy 914 logó de az legalább szép. Az autó alján egyébként VW-Porsche néven van feltűntetve a márka. A festése jó minőségű és még a lámpák is kiválóan vannak pingálva! Az enyém sajna hibás kicsit mert az elején két helyen is sérült a festés de annyira nem vészes. A belseje nem lett túlzásba víve de az ülései összetéveszthetetlen Porsche textúrájúak. Az autó nagyon jól gurul bár szerintem kicsit hangos. A kerekeiől nem vagyok hasra esve de ehhez az autóhoz elég jól illik. Tuti kisautó érdemes megvenni!
A másik szerzemény a kis Skidster. Ő megmaradt bontatlanul egyelőre. Nagyon kicsi. A kidolgozása ami látszik a dobozon keresztül elég jó. Elöl simán belátni mint az igazin de oldalról semmi betekintés nincs. Nagyon szépen van dekorálva mert minden simán olvasható rajta és nincs is megcsúszva. A kanala valszeg mozgatható sőt még ennek segítségére van rajta kialakítva két pöcök is. Egyéb extrát nem vettem észre rajta. Szerintem nagyon jó. Ehhez hasonló gépet szoktam látni néhány nagy bevásárlóközpontban de az nagyon noname.


A 914 eleje

Szépek a lámpái

Érdekes de tuti formavilág

Nincs Porsche logó
Jómunkásgép

3 megjegyzés:

porsche írta...

Skidster-el már találkoztam én is, de úgy néz ki, lassan mindenkinek lesz már 914-es porkéja, csak nekem nem :-(

AndrewBoy írta...

Hát cinkes. :S Én is nagyon sok helyre szoktam járni az autók után, ez is a lakhelyemtől ~20 kilcsire találtam. Ritka a frissítés sajna.

Névtelen írta...

Szép mind a 2, de még sajna nekem sincs Porsche-m.