2009. szeptember 19., szombat

Toyota Prius & Hírek

Tegnap a Corában találtam ezt az autót és pár új MB-t is. Az egyéb új MB-k egy penge létráskocsit és egy új Dakar szerű terepjárót takarnak. Ha még ide számíthatom akkor megemlítem hogy a Toyota terepjáró (azt hiszem LJ) új színt kapott.
Szóval a Prius. Amikor megláttam azonnal megvettem mert ez az autó is a kedvenceim közé tartozik. A kidolgozottsága nagyon jó lett. A festés minősége néhol rossz (bal első ajtó) de egyébként maga a festék biztos jó mivel szép vékony réteg van az autón. Napfényben természetesen kiválóan szép. A Toyota jel elöl és hátul is megtalálható a Prius és a Hybrid jellel együtt bár a az utóbbi kettő kicsit nehezebben olvasható mint a többi. Az autó számos rendszámmal rendelkezik szóval lehet talágatni mit jelent. A külső többi része is szépen kidolgozott. A teteje nagyon látványos az autónak mert egy kicsit hullámos (természetesen gyárilag) amit eddig észre sem vettem az igazin. Minden apró részlet látszik és megvan rajta mert az ablakspricnik és az antenna helye is megvan ugyanúgy mint elöl a ködfény és vonószem takaró pötty is. Az autó lámpáitól nem vagyok hasra esve de ez szinte minden mai MB-n ilyen szóval ez van. Érdekes részlet hogy a tükrök közelítenek a normál mérethez és az ablaktörlők is nagyon jók. Az egyik kedvenc részletem a hátsó lökhárító alján a műanyag toldat ami olyan kis fless diffúzor effektet ad az autónak. Itt sajnos nem olyan szinten valósul meg mint az igazin de azért tetszik. Az autó belseje is elég szép lett. A kormány persze nem valami jó de a többi részlet ok. A műszerfal nagyon tuti és az ülések is sőt a csomagtartóba is belátni ahol van egy baseball ütő egy kesztyű és egy táska is. Ja és a legjobb az egészben hogy a kormány a jobb oldalon található! Egy hiba is van de nem konkrétan az autón. A dobozán '08-as Prius-ként van megjelölve de az autó alján '09 van. A kiadási éve az '08 de nem ezt szokták megjelölni. Szóval minden összegezve penge és mindenkinek kötelező darab. Nekem meg főleg amilyen üzemanyagtakarékosan vezetek.


Toyota Prius

A rendszám

Sok szép részlet


Hátul más rendszám

A kisablak is megvanÉs az alja sem rossz

4 megjegyzés:

RÁJEN írta...

Mivel igaziban nem szeretem, kicsiben sem fogom megvenni. Egyébként tényleg jó darab ez a MB-kínálatban. Esetleg nézd még meg a majorette Priust is, az is elég jól sikerült...

AndrewBoy írta...

Ja vágom. Piros és fekete az ablaka. Pengén néz ki csak nincs sehol se.

Ferenc írta...

Nekem egy factory error-os darabot sikerült kihalásznom. A Hátsó kerekek a range roverekről valók, így el sem fordulnak a kerékjáratban.

AndrewBoy írta...

Ferenc! Az nekem is kéne! ;) Nekem Mini Van-ban van más kerekű :)