2011. április 6., szerda

Honda CR-Z (Tomica)

A legújabb szerzeményem ez a profi kis CR-Z 1/61-es méretarányban. Az autóval már megjelenése óta szimpatizálok de igazán akkor tetszett meg amikor a motorkiállításon sikerült beleülnöm. A korábban említett CRX után egyértelmű volt hogy ez az autó kihagyhatatlan! A valódi CR-Z-ről majd a hónap végén fogok csak igazán ömlengeni addig megmutatom a picit...
Szóval az autócska a szokásos Tomica minőséget hozza. Szép a karosszériája és a festésére sem lehet panasz. Minden Honda jel illetve felirata megvan és még olvashatóak is. A lámpák is ki vannak pingálva na meg az A oszlop és a hátsó ablak is ami Tomica hagyomány szerint fém. Az autó lámpáin megvannak azok a domborítások is ami az igazin! A kilincs is nagyon szépen lett megcsinálva ami külön tetszik mert végre van egy olyan autó amin nem az a gyökszi markolós-húzgálós kilincs van. A tanksapka fedele is megvan de ami a legjobban tetszett az egész autóból az az antenna! Az uszony alakú kis antenna teljes méretben van rajta ami nem megszokott dolog. Sajnos tükre nincs az autónak és hihetetlen de nem is nyílik semmilyen karosszéria eleme de szerintem ez nem akkora tragédia.
Az autó belseje sem rossz mert szokás szerint minden megvan benne. Még a hátsó ülés is szépen kidolgozott annak ellenére is hogy alig lehet belátni odáig. Ha jól néztem akkor ez a beltér a navigációs rendszerrel ellátott verziót mutatja így nem kellett annyi részlettel szórakozni. Egyébként az autó jobb kormányos ami ismét csak megszokott a Tomicától!
A futóműve nem rossz mert rugóznak a kerekei de kicsit kemény a "hangolása". Ennek köszönhetően sajnos elég hangosan gurul de jó messzire megy!

 Az első lámpái szürkék
 Az üveg hátsó is megvan
 Szépen sikerült
 Nincs festési hibája
 Szépen csillog
 Jó lett volna ha nyílik a hátulja
 Mesterséges fényben opálos az ablaka
 Nagyon penge ez az autó
 Jól mutat a napfényben
 Az antennája nagyon tetszik
 Ilyen a csomagtartó
 A hűtőrács is nagyon szép
 Hybrid a természetben
 Végre itt a jó idő!
 Látszik a lámpa domborítása
Minden szögből tökéletes

1 megjegyzés:

RÁJEN írta...

Tök rendben van, én is gondolkodtam rajta (mármint a Tomicán, nem az igazin), aztán máshogy alakult.