2010. március 19., péntek

Opel Corsa (Gama) - 3. rész

Itt az újabb Corsa szállítmány. Az árukról inkább nem szólnék mert mindenki sírna. Hollandiából jöttek és mindegyik árából alkudtam egy keveset. A legnagyobb meglepetés az volt amikor kibontottam őket és cigiszagúak voltak. Ez nekem nem akkora probléma de egyébként néhány nap alatt kiszellőzőtt belőlük. Valószínűleg játszhattak is velük mert mindegyik kopott egy kicsit (kivéve a lilás mert az nagyon) és nagyon jól gurulnak a dobozosokhoz képest. Teljesen véletlenül láttam meg őket az eBay-en és eredetileg csak a lilásat akartam megvenni de aztán arra gondoltam hogy ne legyen már árva szegénykém elhozom a társait is! A második képen látható szürke GSi nem új mert már tavaly is megvolt de még nem szerepelt itt. Viszont láthattátok már ha csekkoltátok a Carstylingomat!
Mivel nem voltak sokat dobozban az autók kissé porosak voltak. A lilásat szétszedtem és kitisztítottam. Erről láthattok pár képet. Az autó elég sok alkatrészből van felépítve. Mindegyik lámpája külön elem ugyanúgy mint a két lökhárító. Az ablak rögzítését úgy oldották meg hogy a hátsó ajtó ablaka kapaszkodik az ajtóba. A műszerfal sincs túlbonyolítva mert van egy kis csúszka amire rá kell tolni. Az első lökhárító egyébként kivehető de a hátsó nem mert az fix.
A második legújabb Corsás szerzeményem egy jó nagy Corsa GSi-t ábrázoló poszter. Ez is elég érdekes. Van rajta pár hiba is. Például az ajtó belső felhúzókája hiányzik az egyik oldalon. A legnagyobb bajom vele (ami lehet hogy csak nekem baj) az hogy ez az autó a legerősebb Corsa és ha már a legjobb akkor nem értem hogy miért nem lehet olyat a képre tenni ami fullos felszereltségű. Értem ez alatt azt hogy manuális tükör tekergetős ablak és hátsó fejtámla nélküli példány szerepel a képen. Hát röviden ennyi.


Frissen kibontva

Imádom őket

Az új kedvencem!

Szétszedve

Ilyen a műszerfal

600 pénzbe került de Corsás

2 megjegyzés:

Ferenc írta...

Mire gondolsz, olyan olcsó volt hogy elsírnánk magunkat, vagy olyan drága?

AndrewBoy írta...

Ez most a drága verzió! :)