2012. szeptember 1., szombat

Skoda 706 Tűzoltó (Igra)

A mai alkalommal a legújabb Skoda szerzeményemet mutatom meg. Ez egy valamivel nagyobb, mint 1/87-es méretarányú Skoda tűzoltóautó. 1500-ért vettem a vásárban, szinte hibátlan. A jobb hátsó sarokból hiányzik a támasztója. Egyébként lendkerekes, kicsit zajosan működött, de szétszedtem és megtisztítottam, illetve olajoztam is egy kicsit rajta. Sokkal szebb lett a futása, jól megy. Egyébként én még nem is láttam ekkora lendkerekes gépet, nagyon tetszik. A karosszéria, és a felépítmény is műanyagból van rajta, de a kidolgozása nagyon korrekt. Skoda jel, és felirat is van rajta, szerintem nagyon profi munka. Az alja sajnos néhány helyen rozsdál, de egyéb szerkezeti hibája nincsen. Mivel sehol sem találtam árakat, nem tudom, hogy valójában mennyit érhet, de szerintem ennyiért, (1500) simán megérte!

 Részletes a fülke
 Jól funkciónál, nem lóg a létra
 Picit rozsdás, első kerekes
Szépek a részletek rajta

2 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Nekem gyerekkoromban kosaras daru volt ugyanilyen, csak sötétkék. A roncsát mai napig őrzöm. Állatira irigyellek, szép fogás volt! 1500-at meg röhögve megért.

RÁJEN írta...

Nekem ez ismerős. Lehet, h tévedek, de emlékeim szerint mi ilyeneket tologattunk a bölcsiben, és volt Barkas is hasonlóból. A fehér kerekek határozottan beégtek a retinámba. Ez olyan 1977-78-ban lehetett...