2011. augusztus 3., szerda

Hyundai i30 (Welly)

Egy pesti kiruccanáson vettem ezt a kb. 1/38 körüli Hyundai i30-at kemény 1400 Ft-ért. Ez nem a hátrahúzós verzió éppen ezért nagyon szépen gurul. A kidolgozási minősége is kimagasló mert szerintem hibátlan. Minden pici részlete a helyén van. Az elején a lámpák a legprofibbak. Tisztára mint az igazié... A hűtőrácsok is gyönyörűek meg a ködlámpa is szép. Az ajtajai nyithatóak és rugók tartják csukva őket. Mindkét ajtón van ablak és az ajtó illesztése is szép lett mert elsőre nem is sejtené az ember hogy nyithatóak! Az autó hátulján is minden osztályon felüli! A tetején tuti kis antenna van. A hátsó lámpái szépen illeszkednek a helyükre és a feliratok is gyönyörűen vannak feltéve rá! A lökhárítón megvan a tolatóradar helye is sőt még a vonószemé is látszik. A kerekei is szépek lettek mert nincs rajtuk semmilyen sorja illetve a gumi és jól van rajtuk elhelyezve. Az ajtók nem nyílnak nagyra de a belső teret így is jól szemügyre lehet venni. Minden részlet a helyén van itt is csak a kormányról hiányzik a H logó. A festésről még pár szót mert nagyon szép vékony réteggel van bevonva az autó így ennek köszönhetően nagyon igényes az összhatás. Ha valaki talál ilyen kisautót szerintem mindenképpen vegye meg mert nagyon szép és hozzátartozik az utcaképünkhöz is. Élőben is egy szerethető autó! 

 Mindene megvan
 Sok az apró részlet
 Szép a belseje is
 Arca van
 Részletes kidolgozás mindenhol
A lámpái nagyon jók lettek

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy ezt az i30as modellt hol lehet megvásárolni. Barinőmnek szeretném venni, mert szegény "elhagyta" az ő i30-át.
Köszi, üdv :Attila

Unknown írta...

Szia!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy ezt az i30as modellt hol lehet megvásárolni. Barinőmnek szeretném venni, mert szegény "elhagyta" az ő i30-át.

AndrewBoy írta...

Helló!
Ezt a nagyméretű i30-at valahol pesten vettem egy játékboltban, nagyon ritka. Viszont a Tesco-ban szokott lenni, ha ekkorát nem is találsz, akkor vannak Matchbox méretben is. A Welly hátrahúzós autókat keresd, meg a kisebb méretű Welly autókat. A kicsik mostanság zöld dobozban is megjelentek, de sima sötétben is. A lényeg, hogy a Tescoban böngéssz, hátha lesz!

Unknown írta...

Köszi