2011. augusztus 11., csütörtök

Honda CBR 600RR (Maisto, Burago)

Mivel 600RR tulaj vagyok ezért kötelező darab volt ez a kismotor nembeszélve hogy pont olyan színű mint az igazi. A fekete már nagyon régóta megvan de a pirosat csak a nagymotor után kevéssel vettem meg. Rengeteget kerestem de nagynehezen sikerült szerezni egyet! Ezeknek az 1/18-asoknak a kidolgozása sajnos még nem olyan penge mint a maiaknak de azért nem olyan rossz. Sajnos a fejidomban a fényszórók alakjával nem lenne baj de maga az idom kivágása elég gyenge. Kissé íves lett ami nem jellemző az igazira... Megbékéltem vele mert láttam már sokkal rosszabbat is! A tükrök is elég viccesek lettek mert nagyon vastagra sikeredtek! A fejidom légbeömlője sincs túlzásba víve de azok legalább kinéznek valahogy. Az első futóművel szerencsém van mert minden jól áll rajta. Rengeteg olyat lehet találni aminek a sárhányója elég magasan van. A fék kidolgozás nem rossz és a kerekek is szépen gurulnak. A motor oldalnézete már teljesen korrekt. Itt már elég arányosak letted az alkatrészek és azért a kidolgozás is már jobb. A fényezés nagyon szépen sikerült egyébként. Nincs megfolyás vagy ilyesmi és a feliratok is kiválóak rajta! Egyetlen hiba van mégpedig a farokidom színe mert a modellen teljesen fekete de a valóságban másképp mutat. Ettől eltekintve szép! Megvan rajta a 600RR és a Honda felirat is! A hátsó lámpája nincs kifestve de helyette a féknyereg a kipuff meg a macskaszemek is profik! A hátsó villán is szerencsére megvan a Unit Prolink felirat ami személyes kedvencem a nagymotorról is. A hátsó világítás meg a lábtartók (elöl is) elég jók lettek bár Maisto szokás szerint elég vastagok főleg az első lábtartó gatyaszárvédője. Szerencsére az nem olyan feltűnő mert a hátoldala fekete!
A feketét és a pirost összehasonlítva pár eltérő részletet azért észrevenni. Főleg az alkatrészek színe eltérő de legszembetűnőbb az a Honda szárny a tankon. Szerencsére a piroson jobb helyen van!
Szóval a kismotor arca hagy egy kis kívánnivalót magaután de én így szeretem! :) Jaa és ez az első 1:1 - 1:18 kombós jármű a családban!

A flotta
Király kismotor
2004 CBR 600RR
Emberes a tükör
A lámpa kivágásán dolgozhattak volna
A blokknak is szép a színe
A támasztó is jó szögben van
Szerencsére a középsőnek nem kell támasztó
Arányok...
A légkilépőn átlátni
A műszerfal penge kis matrica
(+ villahídon a Honda jel helye)
A rendszámtartó konzol szép
Innen azért elég jól mutat
Kavalkád
Kipuff színek
Bajnok CBR-ek
Sorakozó
Összekötőcső is van
Néha ferde a hátsó kerék
El kéne tüntetni a tükröket
 
 A GP gépek támaszát rá lehet erőszakolni
És jól is néz ki vele
És kevesebb helyet foglal
Fék - támasz

Nincsenek megjegyzések: