2011. május 24., kedd

Ford Focus Rendőrautó (Burago)

Na végre sikerült megszerezni a pici rendőrautót! Már előző hétre beígérte a Tesco de még nem volt. Szerencsére pont kellett mennem oda úgyhogy meg is néztem mi a helyzet.
Azonnal vettem belőle kettőt! Az autók egy jó nagy papírállványon voltak amin jó nagyban rajta volt a rendőrautó képe. Az autónak már a doboza is különleges az átlag Burago-hoz képest mert rajta van a rendőrség emblémája illetve pár kék csík is na meg persze jó sok magyar szöveg. Az autó mögött még éjszakai Budapest sziluett is van ami szerintem nagyon hangulatos!
Maga az autó sem rossz! Normális Burago minőségű. Semmi xtra de jól néz ki az egész. Egy pici hiba van ami zavar és ez a hátsó szélvédő mert szerintem kicsit keskeny lett. Ettől eltekintve minden ok. A festése is elég jó lett az autónak bár nekem sikerült kifogni a tömegből azt a példányt amin kicsit el van csúszva a minta de annyira nem vészes. A részletekre is ügyeltek mert a hátsó lökhárítón a fényvisszaverők is megvannak.
Az autó belsejétől nem fog elájulni senki mert ott nincsenek nagyon elszállva a részletekkel. A kormány jó lett mert hasonlít az eredetire de a középkonzolon sajnos nincs semmi ami azért elég kiábrándító.
Az autó az új Burago szokás szerint nagyon jól gurul de sajna az enyémnek a bal hátsó kereke kicsit ültetett így a jobb első ritkásan ér a földre és picit kanyarodik is menet közben. Az alján a kedvenc részletem a kipufogórendszer körüli hővédőnek a textúrája! Egyébként alul csak annyit olvashatunk hogy Ford Focus Combi.
Szóval mindenképpen érdemes venni egy ilyen kisautót mert szép és jó na meg persze a mienk!

 Kicsit ferde az autón a pingálás
 Olyan mintha tele lenne a hátulja
 Keskeny a hátsó ablak
 Átlátszó a rendszámtábla alap
 Jól néz ki az autó
 Tuti a fényhíd is
 Ilyen az alja
 A dobozos
 Liszensz szöveg
 Infók is vannak!
Alja

2 megjegyzés:

Goldie-nyan írta...

Azt a rohadt de faja *-* Ilyen is létezik??? :D

AndrewBoy írta...

Jaja! A Tescóban most akciós, de állítólag még sok helyen lehet majd kapni!