2010. augusztus 25., szerda

Ford Focus RS (Hot Wheels)

A mai napon nagyon jól jártam. Végre megjött a Corába az új HW-MB szállítmány. A nagy túrás közben találtam mindent mi jó. Láttam végre élőben a Tyrrell-t és nem mondom hogy rossz de valahogy nem estem hasra tőle. A turkálás legnagyobb élmény az volt hogy találtunk öt (!!) T-Hunt sárga-fekete Bogarat csak az volt a baj hogy nem dolcsisak voltak.
Na és végre jöjjön a lényeg! A nagy túrásban végre előbukkant egy nagy halom Focus RS! Erre az autóra vártam a legjobban mióta láttam a 2010-es HW pósztert. Szóval az autó. Egyszerűen kiváló!
A karosszéria minden részlete kiváló. Szépek az illesztések egy részt kivéve és ez pedig a B oszlop és oldalablak találkozása mert ott van egy pici. Egyébként az első légbeömlő és a hátsó diffúzor is kiválóan illeszkedik. Nagyon jól mutat az autó. A festése hihetetlen jó. Ez a zöld nagyon üt. Festés hiba természetesen csak a hűtőrácson és a lámpán van. Kb 4 darab RS-t találtam de ez nézett ki a legjobban. A többit annyira félrenyomták hogy hihetetlen. A hűtőrácson egyébként tutin megvan a Ford jel és a pici RS logó is de az utóbbit nehéz észrevenni sima fényben. Sajnálatos módon hátul nincs semmi extra bár szerintem faja hogy a lámpa zöld maradt. Csak a feliratok kellenének. Amikor egyébként megláttam az autót kicsit csalódott voltam amikor feleszméltem az örömből és eljutott a tudatomig a nagy RS logó és a küszöb feletti csík mert ezekre nem számítottam. Az RS logó még tetszik is de nekem valahogy nem megy az összképhez a küszöbcsík. Inkább a spoilert kellett volna feketére festeni. Az autó oldalán extra a légkilépő feletti RS logó mivel eredetileg a fekete részen lenne a helye. Ez még belefér. Szóval kívülről teljesen ok a gép.
A belseje. Amikor belenéztem nem akartam elhinni! Hot Wheels autóban ilyennel még nem találkoztam. Egyszerűen hihetetlen részletes lett szerintem. A könyöklőtől a kézifékkaron át a műszerfalig minden teljesen ok. Még a kormány is hajaz az igazira! Nem csak egy sima frizbi van benne! Az ülések is nagyon jók. Képet sajna nem tudtam csinálni de azért megpróbálom nappali fényben is.
Végül még annyit fűznék hozzá extraként hogy elég jól is gurul az autó. Ja meg nem lóg ki száz centire a kerék a kaszni alól sőt maga a felni is jól megy az autóhoz mert majdnem olyan mint az eredetin!
Szóval vegyétek vigyétek mert tuti vásár! Ja és még annyi hogy már alig várom a fehéret és többi extrás festés!!

*UPDATE: A kisautón a hátsó ablaktörlő balra néz de az eredetin jobbra

Vérmes dög. Állítólag élőben is...

Nagyon jól sikerült

Így nem látszik a hiba

Jól mutat
Ilyen az eredeti. Kéne...

5 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Jó, kéne.

Andrew0807 írta...

Én pont ma láttam egyet itt Gödöllőn.De kerethiány miatt maradt.De majd kell:Azért egy hátsó fényszórófestést kap majd...

Az igazit is nagyon szeretem pesten láttam már 2-3 alkalommal is.

AndrewBoy írta...

Nálunk Szegeden 2 biztos van, bár nemrég láttam a fehéret a használton.

Andrew0807 írta...

Remélem lesz narancsban is.A fehérről van valamilyen képed?

AndrewBoy írta...

Egyelőre nincs, de ha minden kötél szakad, akkor csinálok egyet. Egy komplett autót!