2010. április 13., kedd

MAN TGS 26.440 (MB Real Working Rigs)

Ezt a MAN-t pár hete vettem Vásárhelyen az Interspar-ban. Nekem nagy újdonság volt mert nem tudtam hogy van ilyen MAN a Matchbox kínálatában. Azonnal megvettem mert szerintem tuti gép és a színe is nagyon megfogott. Otthon ért a meglepetés amikor kivettem a dobozából mert a középső tengely nem akart forogni. Az volt a baja hogy a karosszéria pöckei amik irányban tartják a tengelyt ferdék voltak. Szerencsére egy laposfejű csavarhúzóval sikerült visszahajtogatni de nem volt olyan egyszerű. Elég kemény anyagból van! Ez után már vígan lehetett gurítani a gépet. Elég hangosra sikerült szegényke meg nem is megy nagyon messzire. A kerekei egyébként szépek. A kidolgozottságár nem lehet panasz mert nagyon szép lett az egész. A fülke kívül-belül csodálatos. A festés részletessége is példás mert nincs semmilyen megfolyás vagy olvashatatlanság rajta. A daruja is jól működik de kicsit nehézkesen lehet fordítani. A dobozkák emelése tutin lett kitalálva mert egy bizonyos magasság után megtartja magától a cuccot. A plató oldala is kinyítható de ezt nem nagyon erőltetem mert szerintem nem bírná túl sokáig a műanyag a sok hajlítgatást. Ja egyébként a platón megvan a helye a két doboznak így nem tudnak elmozdulni a helyükről.

Penge a színe

Szerintem nagyon jól mutat

Sok részlet van rajta

Jó játék
A belseje sem rossz

2 megjegyzés:

RÁJEN írta...

Szépek ennek a sorozatnak a kamionjai, de én nem veszek belőlük :) Kamionból bőven elég a Superkings Tankerem, ami van, plusz egy Maisto tréler, ja meg egy Siku, oszt' jónapot! De tetszik.

AndrewBoy írta...

Ha nem amerikai kamionról van szó, akkor nekem ok, de azért túlzásba nem szoktam esni. Amúgy még a sárga Bulldozerre leszek kíváncsi! :)