2012. január 18., szerda

Police Patrol (Magyar Matchbox)

Ez a csodás kis Range Rover anno egy jó barát rám ruházott gyűjteményében volt. Tutijó ritka darab, mert eredeti magyar gyártmány! Sajnos a mechanikája már nem működik, csak ha valamelyik hátsó kerekét feljebb nyomom, de akkor is csak véletlenszerűen. A villogó búrája is törött. Ettől eltekintve még teljesen korrekt állapotban van, mert a festése kevésbé sérült, csak a bal oldalán van kicsit megkopva a felirat, illetve a minta. Egyébként kívülről szépen néz ki, rendes arányos Range Rover formája van, imádom. Személy szerint is a magyar verzió a kedvencem, mert ezek a kerekek sokkal szebbek, jobban állnak neki, mint az eredeti MB kissé túlméretes kerekei. Ja és még van egy sajnálatos problémája, be van esve kicsit az első tengely. Nem tudom, hogy javítható-e szétszedés nélkül, de az biztos, egyben hagyom.

 Párizs-Dakar security
 Itt a rosszabb oldal, de még vállalható
 Ilyen az alja. Szerencsére még nem vastag a festék
 Törött a búra sajnos
 Ilyen az oldala. Az első tengely gáz
Range arc. Megunhatatlan

3 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Az a helyzet, hogy azzal, hogy a magyar verzió Convoy kerekeket kapott, feláldozták a mechanika működőképességét. Szóval az gyárilag nem csinál semmit, csak benne van. Vicces, viszont állati jól mutatnak alatta ezek a kerekek.

AndrewBoy írta...

Ahan, szóval ezért megy nehezen ez is. Kár érte :(

Zsolt_T3 írta...

ÓÓÓ jó kis darab ez!Grat! Én is vadászok egy Magyart, de a kéket szeretném elkapni, már csak, hogy még nehezebb legyen a dolgom... :)