2011. január 6., csütörtök

2010 Karácsony

Hát az az igazság hogy a legfőbb karácsonyi ajándékomat már mindenki látta de persze kicsi bónuszok vannak azért.
Először is lett egy Lamborghini Reventon-t ábrázoló 1000 darabos puzzle amit valószínűleg sose fogok kirakni egyedül.
Másodsorban Anyum pénzt adott volna de mondtam neki hogy van egy jobb ajánlatom amin még spórol is. Így lett a Vateráról az Opel termékeket tartalmazó atomnagy csomag. Ez a csomag tartalmaz egy halom média infós CD-t, képeslapot, egérpadot (Corsa D), kitűzőket, tollat - töltőcerkát, kulcstartót és néhány nyakpántot na meg egy hatalmas Opel zászlót! Ezekhez még hozzácsaptam egy Vauxhall-os tablót amin természetesen szerepel egy fehér B Corsa és egy Opel Signum képet amin lényegében csak az Opel jel látszik.
A harmadig és számomra legkedvesebb amit Évi vett nekem egy régi Opel jel. Ez is Vatera szerzemény. Átlag eBay árhoz képest olyan olcsón sikerült megszerezni hogy ez már lopás. Ez a kedvenc Opel jelem. Az 1960-as években volt használatban. Azért ez a kedvencem mert hihetetlen jó hogy sokkal nagyobb benne a villám mint manapság meg a villám vonala is tökéletes. Ennek az emblémának az érdekessége hogy a hátulján még az extrém régi Opel jel is rajta van aminek szem alakja volt.
Szóval az autós vonatkozás ez. Illetve nem mert van még valami de arról majd legközelebb...

Reventon puzzle by Treffl
Minden vegyesen
Pár kitűző és egyebek
A nagy zászló
És a kedvenc emblémám
A régi Opel logo
És a kreálmányom! Kiváló!
A Corsa talin én leszek az atomgettó

2 megjegyzés:

Goldie-nyan írta...

Atomjóóó :D tök jó cuccokat kaptál:) és az a kreálmány...nem is mondok semmit. A Corsa találkozón tarolni fogsz :D De én is ott akarok lenni;)

AndrewBoy írta...

Köszi!! Penge vagy! Rajta leszünk az ügyön hogy mindenki ott legyen aki számít!!