2010. február 18., csütörtök

eBay 5-ös pakk

Ezeket az autókat 1 Fontért ütöttem le. Postával együtt nem volt az egész 1000 Ft. A pakk tartalma egy Freeway Gas Tanker, Porsche 935, Red Rider, Skoda 130LR, Jeep CJ6. Gondolom nem volt nehéz kitalálnotok hogy az egészet a Skoda miatt vettem meg. Egyébként nem jártam rosszul mert a többi autóból még nem volt nekem.
A Gas Tanker a kedvencem. Nagyon kis cuki! Mindenkinek ez tetszik a legjobban! Az a baja hogy a vontató az a Shell futóhoz tartozik eredetileg de nekem ez nem baj mert így piros-sárga kombó ami az LFS csapatszínem is.
A Porsche is tuti mert csak nagyon minimális pici kopások vannak rajta. Alulról nézve tök vicces mert olyan keskenyek a kerekei hogy nagyon de egyébként nagyon penge.
Hát a Red Rider az no komment. A Big Bangerrel együtt ez a kedvencem. A Bigre jobban vágyok mert szerintem állatabb de élőben ez is nagyon extrém! Szerencsére ez is hibátlan! A kerekin látszik hogy sokat gurult de a festése szinte tökéletes! Kis dragster.
A Skodát most nem mutatom be megint mert már sokat írtam róla. Ehhez annyit fűznék hogy a gyűjteményből ami már 5 darabot számlál ezen van a legtöbb festék. Annyi baja van hogy az egyik hátsó kereke kicsit nehezebben forog.
Az ötös pakk legmegviseltebb darabja a CJ6. Ez is a legöregebb. A kerekei kicsit terpesztenek és az éleken hiányos a festék. A színe egyébként nagyon szép. '77-es évjárat van az aljára írva szóval ahhoz képest ez sem rossz. Ja és még eredeti Angol.

*UPDATE - Csak most vettem észre hogy a Gas Tanker a legöregebb mert '73-as!!

Az autók

3 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Most utálunk! 8-p

Zsizso írta...

Joe-nak van igaza!
Egy ismerősöm árul tökéletes állapotú Skodát, saját készítésű(gyönyörű!!!) papírdobozzal. Csak még nem vettem meg tőle. "Ami késik az a vonat":)

AndrewBoy írta...

Köszi srácok!
Zsizso - A papír Skoda ha meglesz akkor szólj, mert kiváncsi vagyok rá! ;)