2008. október 17., péntek

UPDATE - Ford Transit & Dragtor

A mai napon nagy szerencsém volt mert pont jókor mentem el a teszkóba mivel épp a friss adag Matchbox-ot és Hot Wheels-t nézhettem át.

A Transit gyűjteményem hiányzó darabja szerencsére megvan! Ez a szép matt fekete SWAT-os autó. A minőségi jellemzői ugyanazok mint az előzőeknek csak matt a színe sőt a kerekei is és még az alváz is. Nagyon jól néz ki élőben! És végre megtudtam hogy mi van benne!! Az előző autóknak kiskutya + szállítmányozási eszközök és ha hiszitek ha nem ennek is pont ugyanaz van a hátuljában.

A másik a már korábban említett Dragtor fehér verziója. Ez is jól mutat ebben a színben. Egyetlen baj van. Mostmár kénytelen leszek beszerezni egy zöldet is hogy teljes legyen a gyűjtemény.

SWAT 693

Jól mutat

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A traktor annyira nem jön be, de a Transit igen :)Ilyen Hot Wheels traktor tudtam volna venni Keszthelyen, és asszem pirosba.

AndrewBoy írta...

Hát ja azért kéne a zöld mert akkor meglenne mind3! Korábban már írtam is a pirosról. Egyébként kettejük közül nekem is a Transit a kedvencem mert atomnagy Transit fan vagyok!! Viszont kár h a belseje ugyanaz mint a többieknek. SWATba kiskocsi meg ilyenek... :D