2008. október 17., péntek

Subaru Impreza WRX STi Police (2007)

Az előző post-ban említett szerencse elég jól kitartott mivel még a Subaru-t is sikerül megszereznem. Ez is marad NRFB mert a kicsi Subaruk között ez már hagyomány nálam. A Hot Wheels és a Majorette Impreza is ilyen. Szóval a várva várt MB Subaru. Külsőre nem rossz de ami egyből feltűnt az az oldalsó ablakok mérete. Számomra nem hasonlít az eredetire mivel sokkal rövidebb a magasságuk. Nem mondom hogy csoptop feelingje van de szerintem nem tuti. Külsőre egyébként a többi részlet ok. Nagyon találó a hátsó tető spoiler megoldása mivel a szélei fémből vannak és maga a terelő rész az ablakba van integrálva. Így hézag sajnos nincs de legalább jól néz ki. A hátsó szélvédőn érdekesség hogy nem hagyták le az ablaktorlőt sem! A hátsó spoiler is elég jól sikerült. Az autó tetején látható fényhíd már ismerős lehet az összes hasonló korú MB-ről. Az autó festése ránézésre nem rossz mert a sok apró részlet mind látszik. A kék-fehér zászló imitáción viszont vannak hibák mert néhány helyen átüt a fehér. A hátrébb levő 724-es szám itt sajnos nem az autó számát mutatja nem úgy mint a Transit-okon amit Joe fejtett meg! A belsejébe nem nagyon látok be de amit látok az jó! Kielégítő az minősége a beltérnek sőt még ajtókárpit is van ami azért nem megszokott. A kormány is normális meg az ülés is sőt az egyéb részletek is megfelelőek.

Kár hogy ezek a kerekek vannak

Tutin néz ki

WRX STi

Felülnézet

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem így is kéne :D Nagyon penge verda és a képek is. ILYET NEKEM IS SZEREZNEM KELL!!!! :P

AndrewBoy írta...

Jaja én is nagyon vártam már ezt az autót! Kicsit jobbra számítottam de ez se rossz

Névtelen írta...

"Rövidebb a magassága" azaz alacsonyabb. :-)

Ikarus 256 írta...

Végre ideértek a Subik!:-) Remélem úgy jár majd, mint a Dodge Magnum, és jövőre már nem lesz rajta villogó.
Szerintem rendben van az ablaka, csak lehetett volna jobb a festés. Elől kicsit vastagnak tűnik, hátul pedig nekem hiányzik a lámpa festése.

Más: találtam MOL-os Subarut, de sajna nem eladó. A remény hal meg utoljára...

AndrewBoy írta...

Jahh... Én is gondolkodtam rajta hogy miért nem lehetett volna csinálni egy sima kék v fekete autót. A polisz ráért volna. De ha villogó akkor már inkább felvezető autó kéne

Ikarus 256 írta...

Mi van veled Andrew? Hova tűntél????? Már rég nem hallottunk/tam rólad semmmit!

AndrewBoy írta...

Helló!! Itt vagyok én csak eléggé el vagyok havazva mostanság... Az egyetem meg minden szar most zúdul rám de már rég tervbe vannak véve a dolgok :D Van minden jó csak várós kicsit! No para srácok a háttérből egyébként MINDENKINEK az odalát flesselem!!

Ikarus 256 írta...

Húhh, megnyugodtam. :-)